Η ζωή ενός παδιού δεν πρέπει να διακυβεύεται ποτέ λόγω οικονομικής κατάστασης. 
Το δικαίωμα να ανταπεξέλθουν σε περιπτώσεις σοβαρού προβλήματος υγείας θα έπρεπε να το έχουν όλες οι οικογένειες, ιδιαίτερα στην περίπτωση που το παιδί πρέπει να μεταβεί σε κάποιο ειδικό Κέντρο στο εξωτερικό, είτε λόγω έλλειψης ιατρικής κάλυψης είτε λόγω έλλειψης επαρκούς ιατρικού εξοπλισμού.
Για το λόγο αυτό το Φιλανθρωπικό Σωματείο Νοιάζομαι δουλεύει για να έχει ο κάθε γονέας τη δυνατότητα να προχωρήσει στον δικό του αγώνα.
Κανένα παιδί δεν πρέπει να χάσει τη μάχη για τη ζωή λόγω έλλειψης οικονομικής δυνατότητας.
Κανένας δεν μπορεί να τους βοηθήσει όλους , αλλά όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιους. 


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ!

loading...
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ : 

Στον αγώνα κάθε παιδιού χρειάζεται η στήριξη και η αγάπη όλων μας , όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτό το σημαντίκο έργο.
                 ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΜΑ         

Ήταν τα λόγια εκείνης της στιγμής που θα θυμάμαι για όσο ζω.
Ή μικρή μου Ελευθερία έρχεται αντιμέτωπη με το χειρότερο εχθρό και πρέπει να σταθεί αντάξια μαχήτρια σ έναν αγώνα, με ρίσκο τη ζωή της.
Σκέψεις , εικόνες , στιγμές , λόγια , συναισθήματα όλα μέσα σε ένα τσουβάλι που ακόμα κι αν γνωρίζεις ότι έχει σκιστεί στον πάτο πρέπει να το μεταφέρεις στο τέλος  της διαδρομής. Είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις. Μοναδικός σύμμαχος σου η πίστη, μοναδικό σου όπλο η δύναμη ψυχής, μοναδικό σου μέλημα να διεκπεραιώσεις αυτή σου την αποστολή.

Μέσα σου δύο κόσμοι αντικρούμενοι. Ο ένας γεμάτος πόνο θλίψη απογοήτευση , απόγνωση. Ο άλλος δύναμη , ψυχραιμία , υπομονή, θετικότητα.
Μέσα σ' αυτή την αντίθεση καλείσαι να παραμείνεις ακέραιος και να μην ξεχνάς τον μοναδικό σου σκοπό να φτάσεις αυτή την αποστολή στο τέλος της.